Profile banner for bibolardisorder

2.2K followers

BibolarDisorder

My name is Bilbo, but you can call me....... Anytime...Tervetuloa tarkkailemaan satakuntalais-turkulais-savolaisen erittäin epäpätevää touhuamista. Striimejä epäsäännöllisesti mutta laatu ja kontentti on säännöllisen huonoa. Teretulemast!

Panel Content
+ !lurk + !mureke
Panel Content
Heippa. Olen 35-vuotias yksisarvinen. Jos olet herkkä pahoittamaan mielesi, tee se jossain muualla.. Kanavalla pelataan millon mitäkin. Ja joskus jotain muuta. Pelaamisen laatu on tasasen paskaa niinkuin kaikki muukin tekeminen... Ja jos se taas häiritsee niin mene pois. Jätä turha purnaaminen aulaan äläkä tule pilaamaan muiden päivää. Also asumme perseessä elukoiden kanssa joten internet, sähköt ja kaikki muut pätkivät välillä. :D Kiitos ja nam.
Panel Content
+ Aikataulut heittää tällä hetkellä härän pyllyä ja striimejä tulee säännöllisen epäsäännöllisesti.
Panel Content
+ Kotelo : Be Quiet Silent Base 801 + Äitilevy : Asus ROG STRIX Z370-H GAMING + Professori : Intel Kaffi Järvi i7-8700k + Prossujäähy : Noctua NH-U12A + Näytönohjain : Asus GeForce GTX 1080 Ti STRIX OC (OC=Orange County) + Ramit tai Timot on jotain HyperÄx DDR4 (32 Kikkaa) + Näppis missä on integroituna matopeli. (APEX M800) + Hiiri : Lokitekin 502 HERO + GoXLR Mini + Mikki : Audio Technica AT2020 + Rode PSA-1 + Kuulottimet : Steelseries Arctis 7 + Kamera : Lokitekin c920 HD Pro + Näytöt : AOC joku 144 hertsinen, HP ja Benq lisänäytöt. Kaik o 24 tuumassii. + Oculus Quest 2
Panel Content
* Kanavalla pätee maalaisjärki. Jos et käsitä mitä se on ja miten se toimii niin on varmaan parempi olla hiljaa. * Ei tartte neuvoo. Paitsi sillon ku erikseen pyydetään. * Koitetaan edes pitää keskustelu asiallisena. (Älkää tehkö kuten minä teen.) * Timeouttia ja bannia jaellaan kyllä jos siihen on aihetta. Ja joskus ilman aihetta. * Viimisen sanan sanoo Twitchin omat säännöt. Tutustu niihin ennen ku sattuu.
Panel Content
Lahjoitukset eivät ole pakollisia. Mahdolliset donatet ryyppään tai ostan jotain elektroniikkaa. Eli pidä rahat itelläs. + no refunds Kiitos kaikille erittäin paljon lahjoituksista. <3
Panel Content
Panel Content
Paneelit Croolien mahtavaa käsityätä!
Panel Content