Profile banner for daraboyy

2K followers

DaraBoyy

Last live 19 hours ago

Sziasztok! :) Casual felfogással darálunk, mert a lényeg a hangulat! Az elmúlt időszakban Dead by Daylight vitt mindent, de kacsintgatunk más játékok felé is. :) Köszönöm, hogy benézel!

Panel Content
Helló és belló! Aki itt volt régen tudja mire számíthat! :P Nem sok minden változott, tehát duma, duma, kicsi só, és közben talán játszom is! :D Viccet félretéve teljesen átlagos gamer vagyok, nem egészen átlagos dumával, és düh problémákkal. Korábban a basic játékokkal próbálkoztam, de így 30 felett ezek már egyáltalán nem kötnek le. Nem azt mondom, hogy nem lesz retro game, de keresem az egyedibb, újabb élményeket, és azért is streamelek, mert így nagyobb élményt nyújtanak a játékok. Tervem az volt, hogy kialakuljon egy kisebb csapat, akikkel közösen, együtt éljük át a játékok adta élményeket, és ez sikerült is. Az elmúlt időszakban a Dead by Daylight visz mindent, mert egyedül/csapatban/nyugisan is folyamatosan szórakoztat, és nagyon jó embereket ismertem meg a játéknak köszönhetően. :)
Panel Content
Semmi extra! :) Ha van valami amit nem szeretnék az a politika és egymás szapulása. Ha nem ismerjük egymást, akkor játszani sem fogunk együtt! Nem kell kérdezgetni... Negatív hozzáállással ne gyere ide, mert éppen elég, ha megy a BabyRage. Linkelni nem tudsz, csak a modoknak elküldött linkek kerülnek ki! 18+ a csatorna, de ez nem azt jelenti, hogy ömölhet a fos a szádból! Arra ott az enyém! Egymás tisztelete a legfontosabb! Ha nem megy, akkor ne csodálkozz a reakciókra...
Panel Content
Abban az esetben, ha úgy érzed, hogy szívesen támogatnál, akkor itt megteheted. Minden egyes támogatómnak nagyon köszönöm! Bármilyen támogatás nagyon sokat jelent nekem, ezért mindent a minőség javítására fordítok. Általában fut valamilyen nyereményjáték aminek köze van az épp aktuális játékhoz. Ezzel is próbálom meghálálni a figyelmet, támogatást, és kedvességet amit kaptam tőletek az elmúlt időszakban. Támogatók: KamkaONE - Első és nagyon köszönöm neki! Tamakisama <3 Omerai [GlassofUnicorn](https://www.twitch.tv/glassofunicorn) - nevetééééés :D steelhammer - CSECS! Jovagabond Reshan HeisenbergRE95 Primusinterprater_ - Unhetero Tyson1226 - Bithuszár, és az első, aki harmadik fokozatú feliratkozással támogatott! Köszönöm! [Emphus1](https://www.twitch.tv/emphus1) - tudom, csak az emota miatt... [DoitLikeAJ](https://www.twitch.tv/doitlikeaj) - KappaPride Tomi1994 - a váratlanul támogató :D geever0 - szóviccek királya, random sub giftek hozója Moderátoraim: Tueniuan [SaiwaiSaeris](https://www.twitch.tv/saiwaisaeris) - a Trófeavadász: Tamakisama DbD mentorom: [Anzayin](https://www.twitch.tv/anzayin)
Panel Content
Célom egyértelmű! Casual módon élvezni a játékokat, jó társaságban! :)
Panel Content
(Hanyagolom...) Ha nem volt elég a live vagy az itteni mozgóképek mennyisége és továbbra is a pofámra vágyol, akkor katt a Youtube képre! :P
Panel Content
A Daráló grafikáit [Queen](https://www.twitch.tv/queenofavalon)-nek köszönhetem!