Profile banner for djmarcel001

3K followers

DJMarcel001

Last live 4 hours ago

DJ voor ambiance op jouw feest. All round muziek. Jààààààren ervaring en al duizenden mensen laten dansen, al dan niet gelijktijdig :-)

Panel Content
Hallo, fijn dat je dit even wilt lezen. Dit wordt zeker geen langdradige preek, gewoon even kort laten weten met wie je te doen hebt. Als Marcel ben ik afgezet in deze wereld door mijn allerliefste papa en mama. Om hen daar voor te danken, ben ik mij erg vroeg gaan bezighouden met muziek. Eerst door te blèren, nadien door te gaan zingen in meerdere plaatselijke rockbands om dan op mijn 15de toch maar te kiezen om DJ te worden zowel op radio als op dansfeesten. Omdat een of ander beestje de evenementensector heeft stil gelegd, ben ik de mensen gaan entertainen op de digitale manier. Eerst via Facebook en vrij snel daarop via Twitch. En blijkbaar heb jij nu ook die weg naar mij gevonden, anders was je dit nu niet aan het lezen… 😉
Panel Content
Alles kost geld, dus een donatie is altijd welkom. Uiteraard is zoiets **helemaal vrijblijvend** en verre van verplicht, maar als je me toch een centje wilt gunnen dan kan dat via [deze knop](https://streamelements.com/djmarcel001/tip).
Panel Content
Hopelijk heb je het hier helemaal naar je zin en wil je vaak komen kijken. Dan is een abonnement een goed idee: - Je steunt me er enorm mee - Je hebt geen onderbrekingen voor reclame - Je krijgt een speciale abonnee-badge voor je naam - Je kunt mijn speciale chat emoticons gebruiken - Je kan clips opnemen - Je krijgt sneller en meer kanaalpunten - Je hebt mijn onvoorwaardelijke dank - Je krijgt speciale chat mogelijkheden die jij alleen als abonnee kan gebruiken
Panel Content
Ach ja, regels. Sowieso ga ik ervan uit dat je een volwassen persoon bent die weet waar hij mee bezig is. Maar niet iedereen is perfect, dus af en toe een beetje raad is altijd welkom. Daarom zijn er ook moderators. Die helpen je als je ergens buiten de krijtlijnen gaat. Ze verwittigen je daarvan zodat je meteen verder mee kan genieten van de stream. Het spreekt voor zich dat er strenger kan opgetreden worden als je te vaak in herhaling valt met dingen waarover je al eens bent terecht gewezen.
Panel Content
Panel Content
Dit is Cameron, mijn lieve kleinzoon. Wil je ook doneren? Druk dan op de neus van Cameron 💜💜💜
Panel Content
Wie weet heb je wel iets dat je met mij wil delen? Of vragen? Of een leuke suggestie? Of weet ik veel wat. Je mag mij altijd mailen via **ochtendkuren@gmail.com** en ik beloof je dat er zeker een antwoord komt van mij 😊
Panel Content
Blijkbaar zijn er toch meer mensen geïnteresseerd met welk materiaal ik alles op jullie toestel tover. Op zich zijn dat heel gewone dingen: - Pioneer controller DDJ-SZ - Shure microfoon SM58 - Koptelefoon Pioneer - Compressor/Limiter - Computer Intel i9 - Weet ik veel welke grafische kaart, maar hij doet het toch - 4 monitor schermen - Camera Logitec C920
Panel Content
De chat is sowieso Nederlandstalig. Anderstaligen probeer ik zo goed als mogelijk te integreren. In de chat schrijf je enkel positieve dingen. Alle nare dingen in de wereld gaan we ook hier evenmin kunnen oplossen, dus hou het dan bij de leuke dingen. Er zijn emotes en commands. Een lijstje van de commands staat eveneens hier op de pagina. In de chat hou je het beleefd, gezellig en vrolijk. Ik ben niet blind voor de realiteit, maar voor nieuwsfeiten zijn er andere kanalen waar je beter zal geïnformeerd worden. Ben je het toevallig niet eens met iemand, dan kan je de dit samen verder bespreken via fluisterberichten. En zelfs dan hou je het beleefd en gezellig. De wereldvrede zal niet in het gedrang komen door jullie meningsverschil.
Panel Content
In mijn chat heb je onder meer deze mogelijkheden. ##Hieronder vind je het lijstje met leuke chatmogelijkheden: **!commands** [commands](https://streamelements.com/djmarcel001/commands) **!liefde** Geef iemand liefdevolle hartjes **!cadeau** Steun de stream van DJMarcel **!knuffel** Geef iemand een warme knuffel. **!fame** Wil je ook op de wall of fame? **!timer** Wil jij mijn zendtijd verlengen? **!sr** Zo kan je een verzoeknummer vragen. !sr uitvoerder nummer, zo doe je het. Dus GEEN link plaatsen. Het kan ook met **!verzoekje** maar dat is zo lang typen hé ;-) ###Dit zijn de chat mogelijkheden speciaal voor mijn Abonnees: **!ek** of **!emoteknal** Kappagen, maar dan anders!
Panel Content
Soms is het einde van het programma er te snel, maar daar kan je wel iets aan wijzigen. Voor 100 bits doe ik er 2 minuten bij, voor elke tip van 1 euro 3 minuten en voor een abonnement zelfs 6 minuten! Kijk hier verder wat bovendien de extra voordelen van een abonnement zijn. **Kleine DISCLAIMER** Er zijn momenten dat ik niet kan voldoen aan bovenstaande belofte. Dit zal ik tijdig met jullie delen in mijn stream.