Profile banner for eeddspeaks

133.9K followers

eeddspeaks

Videoita ja striimejä jo vuodesta 2012. Mut on palkittu vuonna 2022 vuoden striimaajaksi Tubecon&Creator Awardseissa! Lisää katseltavaa löytyy Youtubesta jossa mulla on kaksi kanavaa joita hallinnoin päivittäin, eeddspeaks sekä eeddplays!

Tue mua ja striimiä!

Tässä muutamia palveluita joiden käyttäminen tukee striimiä! *Tähdellä merkityt tekstit ovat kaupallisia yhteistöitä mainittujen brändien kanssa ja niiden yhteydessä oleva linkki on mainoslinkki joiden käytöstä hyödyn rahallisesti. [*Kuuntele mun molemmat äänikirjat mun lukemana Nextorystä! Mun kutsulinkillä pääset kuuntelemaan rajattomasti äänikirjoja täysin veloituksetta 30 päivän ajan!](https://bit.ly/3WfmXzx) [*Tilaa herkkuja samalla vähentäen ruokahävikkiä Matsmartilta!](https://bit.ly/3wiKYLa) [*Suojaa selustasi internetissä NordVPN tilauksen avulla!](https://bit.ly/3WtA3cB) [*Milloin viimeksi kilpailutit liittymäsi? Tsekkaa jos Telialla olisi parempi hinta sun tarpeisiin!](https://bit.ly/3ktj2BW)
Panel Content
###- Ei rasismia, ableismia eikä politiikkaan tai uskontoon liittyviä keskusteluja ###- Kunnioita Eetua, moderaattoreita ja muita käyttäjiä, haukkuminen, kiusaaminen ja häiriköinti on kielletty ###- Ei CAPS LOCKIA tai spämmäämistä eli saman viestin lähettämistä jatkuvasti uudestaan ###- Ei spoilereita tai backseattausta eli ei neuvota Eetua peleissä tai kerrota mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi - tämä pilaa pelikokemuksen niin Eetulta kuin katsojiltakin ###- Ei linkkejä tai minkään firman tai toisen striimaajan/vaikuttajan mainostamista ###- Ei pelien, subien tms. ruinaamista, trollaamista tai tyhmiä kysymyksiä kuten "koska striimi loppuu" - nauti ajasta kun striimi on päällä Mikäli sait timeoutin tai bannit etkä tiedä, mistä syystä, lähetä yksityisviesti moderaattorille ja kysy asiasta asiallisesti. Haukkuminen ja häiriköinti yksityisviestein, asiasta huutelu julkisesti Discordissa tai uuden käyttäjätilin luonti Twitchiin johtaa pysyvään banniin. Timeouteista ja banneista kysely tehdään aina henkilökohtaisesti, et voi kysyä näistä tai pyytää unbannia jonkun toisen puolesta. Kunnioita Eetun ja moderaattorien tekemiä päätöksiä.
Panel Content
# Setuppi jolla striimaan: * Logitech Blue Sona (mikrofoni) * Logitech Pro X SUPERLIGHT 2 (hiiri) * Logitech G PRO X TKL Wireless (näppäimistö) * Logitech G Pro X Wireless II (kuulokkeet) * Logitech 4K Brio/Stream Cam (webcam) **Mainos: Logitech - osta Logitechin gearit [suoraan täältä ja käytä kassalla koodia EEDDSPEAKS niin tuet striimiä!](https://logitechg-emea.sjv.io/eetu)** * Elgato Camlink 4K * Elgato Game Capture HD60S * [Tietokoneen speksit löytyy Deep Space buildin alta](https://bit.ly/2Z0vBdh)
Panel Content
Youtubesta tuttu, 32. Teen vlogimaisia videoita [eeddspeaks](http://youtube.com/eeddspeaks) kanavalle ja peliaiheisia videoita [eeddplays](http://youtube.com/eeddplays) kanavan puolelle. Elätän itseni tuottamalla sisältöä Youtubeen ja Twitchiin. Jos tykkäät siitä mitä teen ja haluut tukea sitä, paras tapa siihen on [SUBATA](https://secure.twitch.tv/products/eeddspeaks) meikä täällä Twitchissä. Subaushinnasta 70% tulee suoraan minulle. Tervetuloa mukaan!

Kaupallinen kumppani

Panel Content
#Skinvault on paras tapa ostaa skinejä! Osta skinejä 0% kululla CSKeisarin luomalta kauppapaikalta. Rekisteröidy tän bannerin kautta ja tuet samalla mua!

Kaupallinen kumppani

Panel Content

Kaupallinen kumppani

Panel Content
Lunasta XP boostia ja skinejä CODiin!

Kaupallinen kumppani: Jimm's

Panel Content
#Streamit, pelit ja videoeditti rullaa sulavasti Deep Space koneella Jimm'sin Liquid Builds mallistosta! *Tuote saatu
Panel Content