Profile banner for faiar

82K followers

Faiar

Last live 7 hours ago

îmi place să explorez internetul și vreau să explorăm internetul împreună

Panel Content
Donațiile nu sunt obligatorii, ci doar în semn de apreciere dacă îți place streamul și vrei să te vezi pe ecran. Te încurajez să nu donezi dacă n-ai un venit stabil și care îți permite să o faci. Aceeași încurajare o am și dacă vrei să-mi atragi atenția. De obicei citesc cam tot ce se scrie în chat, deci nu e nevoie să dai bani ca să îți văd mesajul. [**Ca să donezi dă click/tap pe butonul DONATE de mai sus sau pe textul ăsta.**](https://streamelements.com/faiar/tip)
Panel Content
[**INSTAGRAM**](https://instagram.com/faiarsilviu) Award-winning memes și anunțuri despre stream. [**YOUTUBE**](https://www.youtube.com/channel/UCHtlbj_X4knI5McodzI3Zdg) Main channel cu cele mai bune faze de pe stream editate. [**SECONDARY YOUTUBE**](https://www.youtube.com/c/FaiarSilviuMOMENTS) Secondary channel cu alte momente random din stream. [**DISCORD**](https://bit.ly/FaiarDiscord) Aici intri în contact direct cu oameni din comunitate și îmi poți trimite videos la care să mă uit pe canalul „react videos for stream”. **MAIL** faiarsilviu@gmail.com
Panel Content
Respectă streamul și oamenii de aici. A doua abatere de la oricare regulă de mai jos probabil rezultă în ban permanent. Nu acceptăm următoarele: • Atitudinile rasiste, sexiste, homofobe, transfobe, ableiste șamd. Aici intră orice tip de slur sau hot takes care n-au rol constructiv/educațional. • Atacurile gratuite la alte persoane din chat, bullyingul șamd. • Spam-ul de orice fel și self promo-ul excesiv. • Dacă trimiți link-uri cu nuditate, violență excesivă, gore sau orice altceva care ar încălca Twitch's Terms of Service probabil iei ban instant și permanent. Dacă crezi că ai primit ban pe nedrept sau nu știi exact de ce ai primit ban, poți face un ban appeal sau poți contacta în privat (whisper) unul dintre moderatori: - kidcami - xlexi7 - khupaar - efectivsuperb (dacă ai de gând să fii nepoliticos/spammy în dm-urile lor, fii sigur că rămâi banat)
Panel Content
##(#ad)