Profile banner for fatboylofficial

39.2K followers

fatboylofficial

Tällänen pieni striimaaja, striimailen pääosin RP:tä mut välillä tulee pelailtua esim CS ja jotain katsojien ehdottamia pelejä.

Panel Content
Tässä mun 1kk, 3kk, 6kk, 9kk ja 1 vuoden subibadget :-)
Panel Content
Panel Content
Kuvaa painamalla pääset lahjoittamaan rahaa! Lahjoittaminen on täysin vapaaehtoista ja lahjoitetut rahat käytetään striimin parantamiseen! Kiitän jo etukäteen kaikkia supporttaajia!
Panel Content
Tilaamisen edut: - Voit katsoa striimiäni ilman mainoksia - Saat nimesi eteen hienon subibadgen - Saat käyttöösi myös paljon erilaisia emoteja - Saat mun Discordissa Twitch Subscriber roolin - Pääset mukaan katsojapeleihin striimiin kun niitä tulee! - Saat jäätävän ison virtuaalikikkelin
Panel Content
Kuvaa klikkaamalla pääset liitymään Discord kanavalleni. Kyseessä on yli 14000 jäsenen yhteisö, täältä voit löytää peliseuraa itsellesi tai juttuseuraa tylsiin hetkiin. Täällä saat myös ilmoituksen alkavista striimeistäni.
Panel Content
- Ei rasismia. - Kunnioita striimaajaa, moderaattoreita ja katsojia. - Ei spämmiä. - Ei mainontaa. - Ei neuvomista, ellen kysy. - EI CAPS LOCK!
Panel Content
Olen Helsingistä kotoisin oleva striimaaja. Luon myös sisältöä muihin sosiaalisiin medioihin. direct.me/fatboyl löydät kaikki sosiaaliset mediani. Teen myös välillä musiikkia artistinimellä Fatboy L, biisejä löytyy Spotifystä sekä YouTubesta.
Panel Content
Kaikki yhteistyöpyynnöt: business@fatboyl.com
Panel Content
- Emolevy: Asus PRIME X570-P - Näytönohjain: Asus RX 5700XT 8GB - Prossu: AMD Ryzen 5 3600 - Hiiri: Logitech G502 Lightspeed -langaton pelihiiri - Näppäimistö: Razer Huntsman - Headset: Arctis Pro Wireless - Mikki: Audio Technica AT2035
Panel Content
Kuvaa klikkaamalla pääset mun Instagramiin