Profile banner for gamekings

44.7K followers

Gamekings

Welkom op het officiële Twitch kanaal van Gamekings.tv. Like ons op Facebook, vergeet ons niet te volgen op Twitter en natuurlijk Instagram via @Gamekings en check ons op YouTube via Gamekingsextra.

Panel Content
Donaties supporten je favoriete game website en waarderen we daarom ook enorm. But don't sweat it, voel je niet verplicht. Ook wanneer je het niet kan/of wil missen geven we je evenveel liefde!. Doneren kan via [**PayPal en iDeal**](https://www.tipeeestream.com/gamekings/donation)
Panel Content
Doe ff lekker sociaal en word vrienden met Gamekings op je favoriete social media! * [**Facebook**](https://www.facebook.com/Gamekings) * [**Instagram**](https://www.instagram.com/Gamekings) * [**Twitter**](https://www.twitter.com/Gamekings) * [**YouTube**](https://www.youtube.com/gamekingsextra)
Panel Content
Op [**Gamekings.tv**](https://www.gamekings.tv) geven we je jouw dagelijkse portie lifestyle en videogames. Met jarenlange ervaring in de gamesindustrie en een passie voor entertainment, televisie en nieuwe media, hebben wij elke dag verse video’s over de nieuwste games, het laatste game nieuws, de bruutste trips, vette prijsvragen en volgen we alle ontwikkelingen in de gamesindustrie.