Profile banner for kitty4games

333 followers

kitty4games

Last live last year

Hey hallo! Welkom op mijn Twitchkanaal! Ik ben Kitty. Ik speel graag De Sims 4 en andere funny spelletjes voor pc.Omwille van grote verbouwingswerken kan ik momenteel niet livestreamen. Maar geen nood! Volg mij op insta, youtube, discord om op de hoogte te blijven!!

Panel Content
Hallokes allemaal Mijn naam is Kitty. Ik ben een gamende mama van 3 kids. De laatste tijd speel ik voornamelijk De Sims 4. Maar ik speel ook graag Planet Zoo, Animal Crossing, Ooblets, Medieval Dynasty en andere leuke spellen. Ik sta ook open om eens andere spelletjes uit te proberen. Geef gerust suggesties! Veel plezier!
Panel Content
Instagram: @kitty4you_games Youtube: kitty4games Discord: linkje in Discord paneel Alle linkjes staan in de panelen hieronder!
Panel Content
Wil jij graag gebruik maken van die schattige Kitty Emotes? Dat kan! Abonneer je op mijn kanaal door op de abonneerknop te drukken onder mijn stream! Heel erg bedankt om deel uit te maken van het KittyTeam!
Panel Content
Doneren moet echt niet! Kan je het toch niet laten, denk dan eerst heel goed na! Wat gegeven is kan je niet meer terug krijgen. Voor wie toch doneert, een hele dikke merci!
Panel Content
Kom gezellig na de stream chatten op discord!
Panel Content
Op mijn youtubekanaal vind je voornamelijk speedbuilds van De Sims 4 en Planet Zoo. Alles wat ik creëer kan je ook terugvinden in de Gallery (De sims 4) of op de Steam Workshop (Planet Zoo).
Panel Content
Panel Content
Ik stream op sporadische tijdstippen. Veel hangt af van: -mijn werk - de kindjes - mijn man (die verdient ook af en toe wat aandacht :-) ) - slaaptekort.
Panel Content
🖤 Respecteer elkaar. Wij zijn allemaal maar mensen. 🖤 Wees lief. 🖤Geen racisme, in welke vorm dan ook. Dit is een veilige plaats voor iedereen. 🖤 Geen zelfpromotie of promotie voor een andere streamer 🖤 Niet spammen. Ook niet het herhaaldelijk posten van dezelfde vraag/zin. 🖤 HAVE FUN!
Panel Content
Panel Content
!discord !uptime !welcome !youtube
Panel Content