Profile banner for klokkismann

11.5K followers

Klokkismann

Aslak Maurstad, aka Bjørn Forræder

Panel Content
Panel Content
**FAQ** **Er du Bjørn Ræder?** Ja **Var det gøy å være med på Forræder?** Ja **Hvorfor heter du Klokkismann?** Denne videoen forklarer alt: https://www.youtube.com/watch?v=MNpYlE7Rq5I **Hva streamer du?** Jeg er en variety-streamer og innholdet her er som følge variert, men stort sett med utgangspunkt i gaming. På denne kanalen har jeg streamet bl.a Dansematte, Sjakk, Speedruns i SM64/Only Up/Flåklypa, Typeracer, Valheim, Elden Ring, WoW (Hardcore), Beatstar, Julebukk (IRL), Sims, react-content, backstage-innblikk fra Skal Vi Danse, innspilling av podkast, Pokemonkort-unpacking, og at chatten bestemmer julegavene til familien min. Jeg lager også "Dansematte Kjendis", som er et realityprogram der kjendiser konkurrerer på dansematte. Her finner du en liste over alle kategoriene jeg har streamet under på Twitch: https://twitchtracker.com/klokkismann/games **Hva er de mest kjente rollene du har dubbet?** Jeg er med i bl.a. Arcane, Ninjago, Franklin, Polarekspressen, Jonas Brothers, Chihiro og heksene, Clarance, Ducktales, Teletubbiene, Luna Petunia, Barbie-filmene, Glitch Techs, Thundercats, Thunderbirds, Spirit, Transformers, Star Wars, Romkyllinger i rommet, Willoughby, Sahara, Hannah Montana-filmen, Armans Hemmelighet, Asbjørns neste store eventyr, Sanjay & Craig, Evermoor, Finn meg i Paris, H2o, Liv & Maddie, M.I. High, Monstre på jobb, LasseMajas detektivbyrå, Hvem var, Ghost rockers, Det var ikke meg, Det andre kongeriket, Milo Murphys lov, Violetta, Soy Luna, Top Wing, The Lodge, Sommerleirøya, Team Dronix, Uglehuset, Mighty Ducks, samt hundrevis av andre produksjoner. **Er du Norges raskeste til å skrive?** Nei, det er to nordmenn som er raskere enn meg: Shazzy og DanUndead, som begge har erfaring innenfor konkurranseskriving. Jeg er, derimot, den raskeste som jobber med teksting. Jeg skriver ca. 175 WPM på en 60s-test. **Skriver du like fort på mobil?** Jeg skriver opp mot 115 ord i minuttet på mobil. **Hvordan kan jeg bli like kul som deg?** (Det er ikke ofte noen spør om dette, men HVIS du spør, så er svaret) Du ER like kul som meg!
Panel Content
**Norges fremste podkast om streaming!**
Panel Content
Klikk på knappen for å joine Discord-serveren, og bli en del av vårt samfunn. Her kommer all informasjon, og man får mulighet til å påvirke innholdet på kanalen.
Panel Content
Jeg streamer: - Alle søndager (som regel fra kl 18) - Andre passende og upassende tidspunkter.
Panel Content
Dette er absolutt frivillig, men veldig snilt om du vil donere en slant. Før du bruker penger her må du vite at de ikke kan bli refundert. Dette gjelder også om du ved en feiltakelse sendte penger, som jo både er litt leit og uheldig for deg. Du trenger ikke å donere for å være her, den beste måten å støtte kanalen på er ved å se på :)
Panel Content
Først og fremst veldig hyggelig at du vil se på streamen! Hovedsaken er at alle skal ha det gøy. Det blir det om alle følger disse reglene: - Vær hyggelig og grei mot andre - Ikke uttrykk deg rasistisk eller trakasserende - Ikke diskuter politikk eller tunge/alvorlige temaer - Ikke promoter for diverse produkter, tjenester, discord-servere, egen eller andres streams, eller annet lignende Om du ikke greier å overholde regelverket vil du bli utestengt.
Panel Content
Dersom du ønsker å subscribe er det veldig hyggelig. Du kan både gjøre det gjennom å klikke på subscribe-knappen, og gjennom Twitch prime dersom du abonnerer på Amazon Prime. Subscribe gir deg fordeler som: ⭐ Automatisk mye større sjanse for å vinne alle giveaways ⭐ Spesialdesignede emotes ⭐ Null reklame (det er deilig, det!) ⭐ Sub-ikon ved siden av navnet ditt i chatten ⭐ Tilgang til egen subscriber-kanal på Discord ⭐ Du blir en del av urfolket!