Profile banner for kriszhadvice

377.9K followers

KriszhAdvice

A Béke Szigete

Panel Content
A támogatás sosem elvárt, azonban a csatornám hosszútávú működését, és azt, hogy ezt csinálhassam teljes időben segítesz lehetővé tenni, és ezért hatalmas köszönet! Minden támogatás a Stream fejlesztése felé irányul. ⋆⋆Egy egész Szigetet szponzorálni nem egyszerű, így minden támogatást rendkívül nagyra értékelek! ⋆⋆ A Beinduló Alert a támogatás mértékétől függően változik! ⋆1$ ⋆5$ ⋆20$ ⋆100$ Kérlek ne felejtsd el, hogy a támogatások nem Refundolhatóak! Köszönöm a támogatást skacok!
Panel Content
Ha te is a Sziget hivatalos lakosává válnál a képre kattintva megteheted! Ezzel nem csupán a Szigetet támogatod, de hozzáférést nyersz: ⋆ 33 Egyedi hangulatjelhez ⋆ Egyedi chatjelvényhez ⋆ Linkelhetsz a chatre ⋆ Immunitás a chat lassításból ⋆ Részvétel a közös játékokban ⋆ Egy Bambusz ház A Béke Szigetén ⋆ Külön Szigetlakó Szobák a Discord Szerveren ----- A Béke Szigete ----- Egy hely, ahol garantáltan zavarmentes szórakoztatásban lesz részed. A Sziget az internet fertőjének tengeréből magasodik ki és nyújt minőségi szórakoztatásnak helyet. Jakuzzik, Szaunák, Nudista strand, Ázsiai masszőrök várnak rád, hogy a mindennapjaid okozta stressz a múlté váljon.
Panel Content
A Youtube csatornámon naponta jelennek meg új videók: Gameplay, Tutorial, Fénypont és még random dolgok amik a Streamen történnek. Ha nem akarsz lemaradni Iratkozz fel!
Panel Content
A következőnapi játékokat/programokat/újdonságokat minden nap posztolom! Szóval ha nem akarsz lemaradni kövess a Facebookon!
Panel Content
⋆⋆⋆⋆⋆ Hivatalos Twitch Partner ⋆⋆⋆⋆⋆ A Béke Szigetének Felfedezője. A szigeté, amely helyet ad egy toxikusság mentes közösségnek Jakuzzik, Szaunák, Ázsiai masszőrök, Nudista strand és egy Szerelem Barlang kíséretében. Jelenleg 24 éves vagyok és gyerekkorom óta a videojátékok megszállottja. Masszív kockaságom hosszú utat járt be, mire a Streamelés mezejére tévedt. Azonban ma már a Streamelés számomra a minden és az emberek szórakoztatása napi szinten. Egy hatalmas élet célt értem el azzal, hogy ezt csinálhatom, és ezt nektek, nézőknek köszönhetem! <3 ⋆⋆⋆⋆⋆ Amikre Büszke Vagyok ⋆⋆⋆⋆⋆ ⋆ 110000+ Követő ⋆ 13000 egyidejű néző rekord ⋆ 17 SOLO VS SOLO Győzelem Egyhuzamban (Fortnite Battle Royale) ⋆ 30 órás maratoni streamek ⋆ 31 órás maratoni stream ⋆ 33 órás maratoni stream ⋆ 36 órás maratoni streamek ⋆ 40 órás maratoni streamek ⋆ Dark Souls 24 órán át egyhuzamban ⋆ Cat - Mario végigvitele ⋆ Getting over it! végigvitele ⋆ Többszörös 60 Seconds! Tzar Bomb győzelem
Panel Content
A legendás lejátszási lista. Megtetszett egy zene amit a Streamen hallottál? Ne kérdezz, Ne habozz, Csak klikkelj! Itt biztos, hogy megtalálod...! ...de ha mégsem, akkor még találhatsz sok más finomságot!
Panel Content