Profile banner for lakritse

441 followers

Lakritse

Last live 3 days ago

For English watchers: Hello there! I am called Lakritse and I play all kinds of games that come in front of me or if someone recommends something that I would like try to play.

Mitä täällä tapahtuukaan?

Ei tässä ihmeempiä, kasuaalia pelaamista ja runnamista, pelin glitchaamisia ja tietenkin itse striimiä, joka sisältää perseilyä ja riimiä. Pelailen pelejä vähän laidasta laitaan, joten jossain vaiheessa ehkä juuri SINUN lempipelisi osuu kohdalleni. ;)

Pientä säännöstelyä

1. Ei spoilita ellen ite kaipaa neuvontaa. 2. Vältetään Capsien liiallista käyttöä. 3. Vaekka perseily on mukavata, niin jotain rajaa sillekin. 4. Muistetaan kysyä linkkaamisista lupa, etenkin silloin jos kyseessä on jokin epäilyttävä/asiaankuulumaton juttu. 5. Pidetään kivaa aekaa, ettei riitely syö mun striimien taekaa, eli siis koetetaan tulla toimeen muitten kanssa. ;) 6. Minulle saa kyllä ehottaa seuravaa striimipeliä, mutta päätän kuitenkin ite mitä pelaan. En siis välttämättä pelaa kysyttyä peliä, joten lopputuloksesta on turha valittaa.

Youtube

Panel Content
On mulla tosiaan Youtubessa kanavakin. Siellä on lähinnä noitten striimien highlightteja, mutta ehkä myöhemmin muutakin. Eli siis aeka turhaa paskaa, mutta olkoot. :P

Turnaamo

Panel Content
Ihan uutena juttuna nyt olisi tämä Turnaamon discord -kanava. Täällä pystyy hakemaan itselleen peliseuraa, kisaamaan halutessaan eri peleistä, mainostamaan omia striimejään tai sitten ihan vaan kahtella ja jutella muiden ihmisten kanssa. Suosittelen tsekkaamaan. :)