Profile banner for meermoerdijk

798 followers

MeerMoerdijk

Welcome to the Tune Gaming Twitch Channel! 'youth is the future' so talent development is central to us. Socially responsible gaming and guiding young people and offering the opportunity to stream is a must! See here various young people and the Youth Workers at work!😀

Panel Content
Als jongerenwerkers zijn wij werkzaam in 4 domeinen: - Straat (vrijetijd) - School - Thuis - Online Middels online jongerenwerk komen wij in contact met onze jongeren door samen te gamen en leuke online events te organiseren voor en door jongeren! Ons doel is om jongeren ook in de online wereld te treffen en ze ondersteuning of hulp te bieden waar nodig, hiervoor hebben wij ook een eigen Discord opgericht. Ook zijn wij bezig, organisatie breed, met buurtsportcoaches en een cultuurmakelaar. Neem eens een kijkje op onze website!
Panel Content
Ambassadeur/Adviseur voor 'Stichting Gezond Gamen': Gamers die problemen ervaren door hun game-gedrag worden vaak niet begrepen als zij hulp zoeken. Of je nu gamer, professional of ouder bent, bij ons kan je terecht voor advies over hoe je het gamen om kan zetten naar kracht. Heb jij vragen? Let me know!
Panel Content
Wil jij onze jongeren een hart onder de riem steken, er zorg voor dragen dat ze ook de nieuwere games meteen kunnen spelen, de set-up leuker wordt? Donaties zijn van harte welkom! Hou er wel rekening mee dat je 18+ bent of toestemming hebt van je ouders :) Namens onze jeugd en de jongerenwerkers danken wij jullie van harte!
Panel Content
Discord Tune Gaming Moerdijk: Deze Discord is opgezet met als doel zoveel mogelijk jongeren uit de gemeente Moerdijk te binden en een toffe community op te bouwen! Uiteraard zijn andere belangstellenden van harte welkom. Heb jij nou een suggestie, vraag of iets anders wat je wilt delen dan kan dat! Ook staan onze jongerenwerker klaar om jou aan te horen wanneer jij ondersteunende of hulpvragen hebt! Wij praten met jou i.p.v. over jou, jij staat centraal en wij willen jou graag helpen. Schroom niet en maak een ticket-tool aan om een prive gesprek te starten met 1 van de jongerenwerkers.
Panel Content
Volg ons op Tiktok om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten in de gemeente van Moerdijk!
Panel Content
De streaming YouTube page van het jongerenwerk meerMoerdijk!
Panel Content
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten in de gemeente van Moerdijk!
Panel Content
Het jongerenwerk van Moerdijk heeft ook een eigen Instagram waarop alles gerelateerd met jeugd op komt te staan. Volg ons en blijf op de hoogte van leuke lokale activiteiten maar ook van de online events!

Jongerenwerk Nederland United

Panel Content
Check hier of jouw jongerenwerker ook online actief is middels Twitch!
Panel Content
In samenwerking met Qub3z mogen wij gebruik maken van de VR Gamehall in Breda om met jeugd middels gaming in gesprek te gaan en hierin ondersteuning te bieden. Dit doen wij als partner van het CJG (centrum jeugd & gezin Moerdijk). Laagdrempelige gesprekvoering middels gemeenschappelijke interesses is key! Volg Qub3z via twitch om op de hoogte te blijven van de stream activiteiten en ga zeker eens kijken, de locatie is in de voormalige gevangenis in Breda!