Profile banner for nerdhub

210K followers

Nerdhub

Last live 2 days ago

Vendel vagyok, 25 éves Youtuber/ Streamer. Ha nem streamelek vagy videót vágok, akkor lyukakat ütök a falba. Mostanság olyan változatos dolgokat csinálunk, hogy azt se tudom ide mit írjak.

Panel Content
Ha NINCS BTTV-d illetve FFZ-d, büntetést nem kapsz, de gagyi vagy (Köttesd össze ezzel: https://manage.betterttv.net/ és ezt töltsétek le : https://www.frankerfacez.com/ ) Trágár komment, ami nem vicces - 1 Napos Ban Aki a Facecamról kérdez - 1 Óra Ban Sub/Modi/Vip kéregetés - 10 Perces Ban Szolid Rasszista kommentek - 1 Nap Ban Gyűlöletkeltő kommentek - PermaBan Aki egymás után több mint 5 emoteot küld be egyszerre - 10 Perces Ban Értelmetlen Emote - 10 perces Ban Spamelés - Elveszem Viped/Modid 1 Napra, illetve 10 perces TO Bármi más hírdetése - PermaBan vagy 20 dollár donate Mikor lesz kérdések/ legyen ez meg az - 1 Óra Ban Aki Bant kér - PermaBan Hülye kérdések - 10 Perces Ban CAPS LOCKOS ÍRÁS - 10 Perces Ban Színes írás - 10 Perces Ban Veszekedés (Aki elkezdi, és aki folytatja) - 10 Perces Ban Spoilerezés / Backseat gaming (Azaz próbálod játszatni velem a játékot) - 10-60 Perces Ban Irreleváns Klippek - 10 Perces Ban Ha visszaeső vagy - PermaBan Ha olyan helyesírási hibát tolsz ami már fejfájást okoz - 1 nap TO
Panel Content
Panel Content
Vendel vagyok, vén Youtuber/ Streamer. Ha nem streamelek vagy videót vágok, akkor lyukakat ütök a falba. Mostanság olyan változatos dolgokat csinálunk, hogy azt se tudom ide mit írjak.
Panel Content
Nagyon olcsó, és nagyon sokat ér. -Nerdhub Premium leszel -Külön Subos Discord rang és Chat -Nagyon menő emóták -Minden subnak jár a havi pussy -Reklámmentes Stream -Sub only Invek -5cm-t nő a farkad (Minden hónapban) Ha lány vagy akkor is.
Panel Content
Panel Content
Panel Content
Panel Content