Profile banner for nooitgelukgaming

1.3K followers

NooitGelukGaming

Ik ben Jordy (33) aka NooitGelukGaming! Welkom bij de stream :). Ik ben een gamer die zijn uitdaging vind in het maken van originele en leuke content, Niks is te gek! Volg de stream en onze discord om op de hoogte te blijven!

Panel Content
NooitGelukGaming maakt onderdeel uit van een inmiddels grote community. Deze channel word gehost door Jordy aka NooitGelukGaming. Ik ben 33 jaar en een inmiddels ervaren gamer. Ik ben inmiddels trotse vader van twee toekomstige e-sport champs (1 & 5 jaar). Mijn passie is om mooie en gezellige gameplay/content te maken voor een ieder!. Vanuit onze community zijn inmiddels meerdere streamers actief. Voor meer info join gezellig onze discord! Tot op de stream!
Panel Content
Volg de NooitGelukGaming Socials en blijf op de hoogte van de nieuwste content! [Youtube](https://www.youtube.com/channel/UCDhbT9jAOZurdyHd1X-u0lQ) [Twitter](https://twitter.com/nooitgelukgming) . . . . . . . . . . .
Panel Content
Klik ^^Hierboven^^ voor een donatie! Alle donaties worden besteed aan het beter maken van onze stream! Denk hierbij aan het zowel kopen van een betere set-up als het kopen van nieuwe games om te streamen. Doneren is vanzelfsprekend niet verplicht maar word zeker gewaardeerd! No refunds possible. Geen teruggave mogelijk.
Panel Content
Waarom subscribe? $5/maand om de stream te supporten! -Toegang tot Sub-only chat (Wanneer deze aanstaat) Subscribe als jij de NooitGeluk army wilt joinen! Hiermee support je mij om te groeien en richting mijn droom te werken. Voel je niet verplicht om te subscriben.
Panel Content
Een aantal regels om het voor iedereen even leuk te houden! -Geen gescheld -Geen racisme -Luisteren naar de mods Indien jij je hier niet aan kan houden ben je sneller van het kanaal dan je hem joinde :)
Panel Content
Voor het streamen en gamen gebruiken wij de volgende set-up: [Monitor](https://www.acer.com/ac/en/IL/content/predator-model/UM.HX1EE.A21) [Microfoon](https://www.bluemic.com/nl-nl/products/yeti-x/)