Profile banner for rickachu

14K followers

Rickachu

Last live 5 days ago

Op zoek naar een gezellig Rotterdams streampie?!? Dan zit je hier goed!

Panel Content
Yoooo gamers! Supertof dat je bij deze ouwe Rotterdamse streamert bent beland! Gamen is mij met de paplepel ingegooid. Als klein jongetje hielp ik mijn vader al om de lastigste RPG'S uit te spelen, en nu help ik jou aan wat gezelligheid. Schema: - Zaterdag vanaf 10.00 uur (soms later) - Doordeweeks (soms) Zakelijk: rickachu@outlook.com
Panel Content
Wil je me nog meer supporten om alles uit de stream te halen? [Dan kan je ook abonneren](https://www.twitch.tv/products/rickachutube)! Enneh... je krijgt er ook wat voor terug: - Een toffe pokeball-badge voor je naam! - Exclusieve emoticons! - Geen advertenties van Twitch op mijn kanaal! - Na 12 maanden de 'Ultra Sub' rank op Discord <3 Rickachu Army
Panel Content
Wil je nog wat extra support gooien? [Dan zijn donaties altijd welkom](https://streamelements.com/rickachu/tip)! Voel je alleen niet verplicht, ik vind het al supertof dat je hier bent om naar mijn streams te kijken!
Panel Content
Wil je exact weten wanneer ik live ga of een nieuwe video upload? Join dan onze gezellige [Discord server](https://discord.gg/5BjeCQq)! De plek waar je met mij en de hele Rickachu Army kan chillen. :)
Panel Content
Mijn passie voor gamen liet ik voor het eerst zien op [YouTube](http://www.youtube.com/Rickachu). Ik ben in 2016 begonnen en inmiddels is er een toffe community van ruim 60.000 abonnees ontstaan! Nog niet geabonneerd? Doe dat dan snel! ;)
Panel Content
- [Instagram](http://www.instagram.com/Rickachutube) - [Tiktok](https://www.tiktok.com/@ricktokchu?) - [Twitter](http://www.twitter.com/rickachutube)