Profile banner for sveroktv

3K followers

SverokTV

Last live 6 months ago

Projektet Sverok TV jobbar för att långsiktigt skapa en mer välkomnande kultur och attityd online samt förbättra samhällsbilden av spel och spelkultur. Detta genom att visa upp vad föreningar och medlemmar i Sverok gör, samt genom att följa vad som är aktuellt inom spelvärlden.

Panel Content
Sverok är en idéell organisation och Sveriges största ungdomsförbund. 55 000 medlemmar i 1700 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. [Här kan du läsa mer om Sveroks olika hobbygrenar!](https://sverok.se/#pgc-2-1-0)
Panel Content
Sverok och projektet Sverok TV finns även på YouTube där det varje vecka publiceras mellan 2-4 videor. På kanalen hittar du mycket föreningsrelaterat material, vad medlemsföreningarna har för sig och videor som tar upp aktuella händelser i spelvärlden. Klicka på bilden ovan för att komma direkt till en utav våra videor!
Panel Content
Sverok TV jobbar för att långsiktigt skapa en mer välkomnande attityd och onlinekultur samt förbättra samhällsbilden av spel och spelkultur. Detta genom att visa upp vad föreningar och medlemmar i Sverok gör, samt genom att följa vad som är aktuellt inom spelvärlden.
Panel Content
Vi jobbar med att belysa och uppmärksamma ett mångfald av streamers och främja spel- och hobbykulturen. Just nu håller vi på med en nystart av vårt stream team, mer info kommer inom kort!
Panel Content
Vi vill att det ska vara en öppen och trevlig stämning här hos oss. Detta är en välkomnande plats där alla ska känna sig välkomna, kunna ha roligt och utvecklas, så länge en sköter sig och följer våra regler, som ni hittar nedan. - Vi följer Svensk E-sports Code of Conduct. - Var snäll och respektera andra (även moderatorer, andra tittare, streamern, casters och spelare etc.) - Ingen form av trakasserier, rasism eller sexism. - Spamma inte samma meddelande flera gånger. - Försök inte att provocera andra tittare eller moderatorer. - Våra moderatorer bannar dig om du bryter reglerna. En timeout är en varning - sköt dig efter det.
Panel Content
Att starta spelförening gör du i tre steg. + Steg 1 är att lista ut vad ni vill göra, ska ni till exempel spela brädspel, lajva tillsammans eller spela i ett e-sportslag? + Steg 2 är att hålla det första officiella mötet, och + Steg 3 att skicka in en ansökan till Sverok. Klicka på bilden ovan för att läsa mer om hur du startar en förening!
Panel Content
Sverok TV är sponsrade av Elgato Gaming. Tack vare dem kan vi ta vår streaming till nästa nivå med anpassade produkter som Stream Deck, Greenscreen samt Key Lights bland annat. Ni kan hitta vår youtubevideo från när vi packar upp alla saker här: + [Sverok packar upp! #2 Elgato Gaming](https://youtu.be/Wh5buzm8yOk)
Panel Content
Sverok TV samarbetar med Panasonic när det kommer till den utrustning vi använder. Vi är superglada att vi filmar allt vårt material med deras kameror! + [Lumix GH90.](https://www.panasonic.com/se/consumer/kamera-och-videokamera/lumix-g-systemkamera/dc-g90.html)
Panel Content
Vi använder musik från två olika sajter: + [StreamBeats](https://www.streambeats.com/) + [Epidemic Sound](https://www.epidemicsound.com/)
Panel Content
Projektet Sverok TV är möjligt genom stöd av Arvsfonden. Har du en idé på ett projekt som du skulle vilja förverkliga? Kanske kan Arvsfonden hjälpa dig!