Profile banner for timshuggah

655 followers

TimShuggah

Last live 6 months ago

This is a finnish stream, so suprisingly I speak finnish most of the time, but if there are any foreign viewers, I will do my best to talk my refined rally london. Try to enjoy my stream and please roast me to oblivion, since I am indeed horrible at videogames.

Infot tiskiin

Panel Content
Jou, meitsi on Timo/Timpe/Niko ja pelaan videopelejä internettiin ja puhun yksinäni. Lähinnä täällä näkee JRPG:itä, League of Legendsiä, vanhoja tasoloikkia ja Kekkeniä. En myöskään osaa pelata, ja PC > Konsolit. Säännöistä kans sen verta et älä oo täys kusireikä nii tullaa toimeen hyvin, tää on hyvä pidetään tää.

Massinappula

Panel Content
Porukka on huudellu enempi vähempi että otanko donateja vastaan? No en ole ennen ottanut, mutta nyt päätin ottaa juutalaisnapin käyttöön. Olen erittäin kiitollinen jos joku haluaa heittää lahjusrahaa summasta riippumatta, mutta kuten osasitte olettaa luultavasti, en todellakaan vaadi keneltäkään donatelloja, koska striimaaminen on itselle ollut aina harrastus, ei rahantekokeino. Rahan vastineeksi saatte hauskan Text to Speech-donaten, mainetta, kunniaa ja 30 neitsyttä.

Timo the Elolord

Panel Content
Olin aikoinaan hyvä pelaa videopelejä offmeta-hahmoilla, Season 5 statistiikkaa

Twitter

Panel Content

Worlds Spiciest Northlaner

Panel Content
Aikalailla Toplane OTP, vaikka silloin tällöin pelaan myös junglea. Alotin pelaa aikaseen Season kolmosella -Season 3 Bronze IV -Season 4 Gold III (Preseason Plat IV) -Season 5 Diamond V (peak Dia III) -Season 6 Plat V -Season 7 Plat V -Season 8 Plat V -Season 9 Plat III -Season 10 ??? [Main](https://euw.op.gg/summoner/userName=Timshuggah) [Smurf] (https://eune.op.gg/summoner/userName=Hiroshima+Victim)

Filthy Weeaboo

Panel Content
Vitun weeaboot . . .