Profile banner for ugb_crew

4.1K followers

UGB_CREW

UGB is een 30 jarige streamer die het meest GTA RP en COD speelt hou je van lachen en plezier dan ben je hier wel op de juiste plaats ! schrik vooral niet wand deze man is niet bang om eens een banger op te leggen voor zen kijkertjes !

Panel Content
Panel Content
Panel Content
Hey! Mijn naam is Peter, beter gekend als Ugb. Ik ben een 30 jarige streamer van Belgiƫ. Waarom stream ik? Puur als hobby en voor het plezier. Wat speel ik vooral? Het meeste van de tijd zal je mij FIVEM & Call of Duty zien spelen. Sta ik open voor andere games? Zeker en vast! Ben je benieuwd naar wie ik ben? Kom zeker eens een kijkje nemen in men stream en klets gezellig mee!
Panel Content
- Hou het gezellig en leuk! - Iedereen is Welkom! - Luister naar de Mods, zij houden alles netjes! - Zelfpromotie, daar doen we niet aan! - Schelden met ziektes is een NO GO! - Racistisch gedrag tolereer ik zeker niet! - Vraag niet om mod of bepaal niet wat ik moet gaan spelen tenzij ik het vraag Veel plezier en geniet van de leuke streams!
Panel Content
Panel Content
Panel Content
Panel Content
Er is geen verplichting tot doneren! Doneren doe je enkel als je hier zelf achter sta! Wat doe ik met de donaties? Deze investeer ik in het verbeteren van apparatuur en stream! Ben je nog geen 18? Vraag hiervoor EERST toestemming! NIETS is verplicht! Ik kan alleen maar zeggen dat ik het wel apprecieer!